Madilia is een pakketje vergeten te versturen waardoor de groep boos is

Madilia is een pakketje vergeten te versturen waardoor de groep boos is

Madilia is al de hele dag druk bezig met het verven van de vide, alleen is ze een belangrijke taak vergeten. Ze moest haar pakketje vóór drie uur bij de poort zetten, zodat deze kon worden verzonden. De groep baalt daar enorm van. De vorige keer ging deze bestelling ook fout en nu moeten de klanten nog langer wachten. Demi en Fay vinden het ook erg vervelend, want gezien het weekend krijgen de klanten nu dinsdag pas het pakketje. Madilia wordt door Chipp vervolgens naar beneden geroepen. Je hebt één taak zegt hij geïrriteerd. Fay vindt dat de groep niet met zijn allen tegen haar moet beginnen dat is lullig. En neemt het voor haar op. Het is misschien haar enige taak maar als je er niet mee bezig bent dan is het niet gek dat je het vergeet. Fay vraagt zich af waarom niemand anders het gedaan heeft. Volgens haar kan iemand die met de pakketten bezig is deze het beste ook maar gelijk naar de poort brengen. Tot zover de gezellige dag Utopia zegt Romy dan. En Madilia biedt haar excuses aan en zegt dat ze het helemaal vergeten is. Ik was druk aan het verven voegt ze eraan toe. Fay vraagt of ze het nu nog naar de poort wil brengen maar Madilia laat weten van niet. Nu blijft ze daar staan en doet ze het nog steeds niet fluistert Fay vervolgens tegen Romy. Ga je het nu zelf brengen? probeert Fay nog een keer. Romy heeft er schoon genoeg van, ze staat op en zegt dat ze het zelf wel zal doen. Dit vind ik veel te lang duren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joke at 17:28

    Snap niet wat dat mens daar toe echt een kakmadam voert niks uit waarom schilderen zou maar eens wat presteren .Maar ja je de hele dag poederen en over een ander kletsen kan ze als de beste weer een uitvreter ha ha

  2. Grumpy at 17:05

    Vergeten een pakje bij de poort te zetten? Madilia is ook al liever lui dan moe, anderen moeten maar voor haar lopen.
    En Chipp meet zichzelf een te grote broek aan. Weet o zo goed hoe anderen het moeten doen maar heeft zelf nog niets gepresteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *