Floor is niet blij dat ze om 7 uur op moet staan voor de Utopia markt

Floor is niet blij dat ze om 7 uur op moet staan voor de Utopia markt

Beau bespreekt haar idee voor een planning voor de Hippie Markt met Floor en Chipp. Ze wil dat iedereen om 07:00 uur wordt gewekt met muziek en licht, zodat ze op tijd klaarstaan voor de opbouw van de markt. Floor heeft hier haar bedenkingen over omdat zij in tegenstelling tot Beau geen ochtendmens is. Deze opmerking valt bij Chipp niet goed en vindt dat Floor zeurt. Je gaat maar wat vroeger naar je bed, iedereen heeft z’n slaap nodig voegt hij eraan toe. Hij vindt dat Floor zich voordoet alsof ze heel gestructureerd is maar ik heb uit ervaring gemerkt dat dat helemaal niet zo is. Floor had deze wending van het gesprek niet verwacht en voelt zich dan ook aangevallen. Beau probeert ondertussen de discussie te sussen en benadrukt dat ze zich met z’n allen moeten inzetten voor de opbouw van de markt. Floor nog duidelijk verward door de reactie van Chipp, zegt dat ze zijn opmerking zal onthouden voor de volgende keer dat Chipp langer blijft liggen. Het gesprek slaat al snel weer om een hevige discussie. Beau probeert de discussie nogmaals te sussen maar wordt voor de tweede keer onderbroken door Floor. Ik heb er genoeg van gehoord, ik zie wel hoe het loopt voegt ze eraan toe.  Beau benadrukt de reden voor de keuze om de lampen om 07:00 uur aan te laten gaan. Het is een belangrijke dag waarbij er veel geld verdient moet worden. Chipp zegt Floor dat ze zich er overheen moet zetten omdat de markt maar één keer per maand plaatsvindt. Floor is er niet van gediend dat Chipp haar op deze manier aanvalt. Waarop Chipp zegt dat het niet bedoelt was als aanval maar meer dat hij haar alleen maar wilde confronteren met zijn ervaringen. Ik besef mij dat de manier waarop ik je heb geconfronteerd niet netjes was en ik zal daar de volgende keer rekening mee zal proberen te houden. Toch zal Floor net als als de resr zondag om 07:00 uur gewekt worden door lichten en met muziek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:05

    Ik zeg stekker er uit.Utopia is eigenlijk gewoon mislukt. Het lijken wel de laatste stuiptrekkingen. Er is niet echt iemand geweest die er de ultieme Utopia van heeft weten te maken. Ja voor zichzelf misschien. Er is ook niemand echt beter van geworden.Behalve meneer de Mol.want al lijkt het niet zo,Hij verdient er aardig mee. En het maakt niet uit of sommige bewoners zichzelf elke keer weer voor schut zetten. Stop er mee.

  2. Heidy Siemens at 16:40

    Maar als je buiten de poort werkt, zoals Floor doet, moet je toch ook om 7 uur of misschien wel eerder je bed uit om te gaan werken? Dus voor die ene keer per maand kan je toch gewoon je bed uit komen rond die tijd? Wat doet ze moeilijk.

  3. Jans at 20:11

    wat een groep zeg ,uitslapen te lam om wat te doen en maar kopen met niks?! en we als kijker niks zien of horen over de belastingaanslag ook vreemd krijg het gevoel de kijkers worden belazerd dat zeggen ook de kijkcijfers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *