Floor en Madilia vinden Chipp, Fay en Demi kinderachtig

Floor en Madilia vinden Chipp, Fay en Demi kinderachtig

Gisteren hadden Floor en Chipp ruzie waar we al over schreven. Afgelopen avond besloot Floor haar irritaties eens met Madilia te bespreken.

Floor vertelt aan Madilia dat Chipp haar weer heeft aangesproken. Dit keer om het feit dat ze met een fles wijn heeft gelopen terwijl de rest zware dingen moest tillen. Madilia kan hier niet bij met haar hoofd. Niet iedereen kan zoveel tillen toch vervolgd ze geërgerd. Floor vindt dit ook maar ziet wel aan de groep dat dit soort opmerkingen een sfeermaker zijn. Daarnaast kom ik nu in een slecht daglicht. De twee zijn het ook beu dat de tweeling en Chipp dreigen met hun stemmen. Dat is zo kinderachtig volgens Madilia. Floor vindt het op haar beurt vooral vervelend dat Chipp geen idee heeft van haar werkzaamheden en waar ze is de hele dag maar hij alsnog een mening weet te vormen. Ik heb onderzetters zitten maken. 80 euro pure winst voegt ze er trots aan toe. En biecht ook op voor ze in Utopia kwam niet te willen stemmen op mensen die ze niet mag. Mijn stem wilde ik juist gebruiken om het beste voor de groep te doen. Maar als het zo moet weet ik het wel al voegt ze eraan toe. Madilia laat weten dat ze achter Floor staat. Wanneer Jeroen kort iets komt vragen op de vide en weer wegloopt merkt Madilia op dat ook Jeroen het niet zo heeft op Chipp en Demi en Fay. Die krijgen we ook wel mee gaat ze verder met een glimlach op haar gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jans at 11:28

  jammer het programma met zoveel inzet in het begin nu zo ver is afgezwakt met al die nis nutten waar staat utopia nog voor? advies de hele boel afbreken en weer beginnen met niets of weinig geen pc of internet meer.ze zouden toch op zichzelf moeten leven en bestaan? nu loopt alles via internet stelletje lamzakken daar

 2. Ilse at 10:51

  Wat een stel luie niksnutten toch allemaal bij elkaar daar nu in Utopia. Verschrikkelijk, worden ze erop uitgezocht of zo. Goed dat Jessie weg is, want anders had hij maar geld moeten blijven verdienen voor al die luiwammesen. De 1 verwijt de ander luiigheid terwijl ze allemaal even lui zijn. En allemaal dat stiekeme gedoe en bakvissengedrag, een ergernis om naar te kijken, dus kijk ik al niet veel meer.

 3. Grumpy at 10:47

  Chipp begint een vervelend misselijkmakend joch te worden. Weet precies te vertellen hoe anderen het moeten doen maar presteert zelf niets. Ook de twins hebben een air van heb ik jou daar. Over het paard getilde wezens.

 4. Ria at 10:35

  Wat vallen die twee tegen,er is nog niet zo veel uit hun handen fekomen.De hele groep moet eens goed begrijpen dat er gewerkt moet worden als je wilt leven eten en kopen.Ook ben ik van mening dat dit niet op de maatchappij ;ijkt. De Belastingdienst zal wel afgerekend hebben met John de Mol. Er wordt ons wat voorgechoteld met allemaal luie mensen en dat moet dan op de maatschappij lijken no way.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *