Hoe verliep de eerste nacht van Linda?

Hoe verliep de eerste nacht van Linda?

Gistermiddag  kwam Linda het terrein oplopen als nieuwe bewoner. Na een hartelijk ontvangst in de loods was het voor haar tijd om te gaan wennen aan haar verblijf in Utopia. Vanochtend aan de ontbijttafel, vertelt ze Madilia dat ze redelijk geslapen heeft. Alles is hier natuurlijk anders dan thuis, dus ze is wel een paar keer wakker geweest. Ook Bas vraagt naar Linda haar eerste nacht. Het zal wel wennen allemaal zegt ze opgewekt. Niet veel later vertrekt Linda samen met Madilia en Beau, richting de gym voor een sportsessie. Want één van haar doelen in Utopia is 15 kilo afvallen. Vandaag maakt ze de eerste stap richting dat doel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *