Romy zit er even helemaal doorheen

Romy zit er even helemaal doorheen

Al het geregel voor de markt, alle werkzaamheden en ook nog zoveel nieuwe bewoners. Het wordt Romy allemaal even te veel. Huilend vertelt ze Billy dat ze het moeilijk heeft. Ik werk voor mijn gevoel heel hard, maar niet iedereen doet daaraan mee. Dat vind ik lastig. Ook moet ik erg wennen aan de nieuwe samenstelling van de groep legt ze verder uit. Billy troost haar mede bewoner en geeft haar advies. Laat anderen ook dingen oppakken voegt ze eraan toe. Ook Cemal en Bas proberen Romy op te vrolijken. Bas vraagt of Romy mee plaatjes gaat draaien en Cemal maakt grapjes om Romy weer aan het lachen te krijgen. Langzaamaan voelt Romy zich  weer wat beter. En besluit om sommige taken even te laten liggen en bij anderen om hulp te vragen. Ze bedankt Billy voor haar steun en  zegt dat ze blij is dat de twee er altijd voor elkaar zijn. Ik heb je nodig Romy drukt Billy haar op het hart. Romy geeft haar vervolgens een dikke knuffel en droogt haar tranen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ria at 14:39

  Heb je het nu over Floor en Madilia? die kunnen roddelen OK Romy praat ook graag maar die kan ook hard werken.geef mij Romy maar een meisje met een hart van goud.

 2. Grumpy at 12:02

  Dat Romy roddelt is een ding dat zeker is, maar er zijn er meer die dat doen.
  Verder is Romy altijd bereid om anderen te helpen. Cemal trouwens ook.

 3. maria at 11:22

  ow nee tweede biily erbij huil ook vaak om niks.
  zal vast om de aandacht gaan ene nieuwe waren er al even .
  nieuwe pas binnen mooi excuss om weer ef te roddelen.
  straks weer iemand uit horen zij weer helemaal happy.

 4. Ilse at 10:55

  Waar heeft ze het druk mee? Met roddelen? Eerst die Rene gaan uithoren en dan gauw naar die Jeroen rennen om alles door te briefen, echt eng! Ik hou niet van zulke achterbakselingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *