Madilia heeft geen medelijden met Romy omdat ze zielig doet

Madilia heeft geen medelijden met Romy omdat ze zielig doet

Wat een gezeur weer begint Madilia het gesprek met Floor. En zegt dat ze graag even wil wandelen op een plek waar niemand hen ziet. Ik heb Romy horen huilen over het feit dat zij al het schoonmaakwerk doet. En weet zeker dat Romy hier maandag tijdens het centraal over gaat beginnen voegt ze eraan toe. Floor denkt dat ook. Volgens haar kan Romy niet stilzitten en projecteert ze dat op anderen. Ze wil alles zelf doen en geeft de rest niet de ruimte om haar te helpen gaat ze verder. Volgens Madilia is het altijd hetzelfde liedje met Romy.  Ze zeikt en zeurt altijd over het schoonmaken. De twee vinden dat als Romy hulp wil, ze er maar om moet vragen. Maar dat doet ze dus niet. Volgens Floor is het haar probleem en daar staan zij buiten. Zo gaat dat hier benadrukt Floor.  Mensen maken van hun eigen probleem, iemand anders zijn probleem gaat ze verder. De twee willen er graag iets van zeggen maandag maar twijfelen nog. Ze denken dat zij dan toch weer de boosdoener zijn. Romy heeft veel vrienden in de huidige groep, dus dan is de hele groep tegen hen. Madilia heeft geen medelijden met haar. Zij is de held en wij doen niks. Wacht maar af, zo wordt het maandag. Denk jij dat Madilia gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. maria at 15:00

  ja zij zeer gelijk zou er ook een keer mee komen. de vaste groep zit namelijk vast gegroeit jullie zien het nu ook zelf zo is romy maar er iets van zeggen mag best,

 2. Ria at 14:48

  Als dit de tegenwoordige tijd wordt dan hou ik mijn hart vast.Wat een naar figuur die Madilia en Floor is een meeloper ik had van haar veel meer verwacht wat kan dat tegen vallen. Ja kan van Romy alles zeggen maar dat ze lui is is niet waar een voorbeeld voor de hele groep.

 3. Willeke at 14:06

  Bij het oppassen 1x gekeken
  Zag alleen Floor buiten werken.
  Dat donker meisje lag te liggen op bed
  Jeroen deed niets
  En Billy was aanwezig herrie te schoppen
  Treurig zaakje geworden
  Hoelang nog,,voordat de stekker eruit gaat

 4. joke at 13:35

  Wat een naar mens heeft enkelt aandacht aan haar zelf en schoon maken is niks voor haar .En kletsen over haar mede bewoners .Heel uitgekookt kakmadam.Ik zie haar net gekleed in kleding waar ik mee uit ga er is markt morgen maar daar voelt zij zich te hoog voor om vuil en zwaar werk te doen.En Floor gaat al lekker met haar mee zielig gewoon

 5. Martha at 12:18

  Romy is niet zielig maar gefrustreerd. Madilia maakt ook gebruik van de algemene voorzieningen zoals de keuken ,toilet en de leefruimte. Dan is het fatsoenlijk als je meehelpt deze zaken te onderhouden. Ze maakt de indruk liever lui dan moe te zijn.
  Floor moet oppassen dat ze niet meegaat in negatieve praatjes over medebewoners.

 6. anneke at 11:54

  Madilia doet ook niks en Floor ook niet
  De klanten die Madilia heeft gehad waren de bewoners
  En nu Jessie weg is denkt Chipp echt dat hij beter is dan de anderen
  Ik vraag me af wanneer Linda de eerste taart bakt, want dat zal nog iemand doen maar je hoor er niet veel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *