Cemal ontvangt zijn familie in Utopia

Cemal ontvangt zijn familie in Utopia

De dag gaat vrij rustig voorbij. Maar voor Cemal is het vandaag extra leuk. Hij ontvangt namelijk familie in Utopia!

Zodra hij zijn moeder, broers, schoonzus en nichtje door het hek ziet lopen, rent Cemal op ze af. Lachend vliegt hij zijn moeder in de armen en zegt hij haar hoe blij hij is om haar te zien. Ook Romy is inmiddels bij de familie van Cemal aangekomen en begroet hen allemaal uitbundig. Cemal en zijn familie lopen vervolgens met alle tassen vol cadeautjes terug richting de loods, waar ze enthousiast worden ontvangen door de rest van de groep. Kort na het ontvangst neemt Cemal zijn familie mee voor een rondje over het terrein. Het beloofd een leuke middag te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *