Linda praat met Billy over haar eerste dag in Utopia

Linda praat met Billy over haar eerste dag in Utopia

Linda woont nu één dag in de mini samenleving Utopia. Billy is benieuwd hoe Linda haar eerste dag heeft ervaren  en gaat het gesprek met haar aan.

Denk je nog niet waar ben ik aan begonnen vraagt Billy lachend terwijl ze druk bezig is met het spetteren in haar atelier. Linda antwoordt dat ze dolblij is dat ze dit avontuur is aangegaan. Zijn we anders dan je had verwacht vraagt Billy nieuwsgierig verder. Linda moet wel toegeven dat ze had verwacht dat het langer zou duren voordat het gekke eraf zou zijn. Je stapt volgens haar toch een wereld in die je tijden hebt gevolgd op tv en online. Maar ik moet toegeven mij na een enkele dag al helemaal thuis te voelen en onderdeel van de groep. Billy is op haar beurt blij om te horen dat ze zich in de groep kan mengen. We horen eigenlijk altijd wel dat mensen het heel snel gewoon vinden gaat ze verder. Met wie heb je al echt een klik vraagt ze verder. Linda laat weten dat ze een sterke klik voelt met Madilia.  We hebben onwijs veel gemeen voegt ze eraan toe. Madilia is ook echt een hele lieve meid vertelt Billy. Linda denkt dat ze het met alle bewoners wel kan vinden maar dat ze nog even tijd zal nodig hebben om met iedereen in contact te komen. Wat is jouw indruk over de nieuwste bewoner van Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *