Jacco vindt dat meer bewoners zich in mogen zetten voor Le Luifel 4.0

Jacco vindt dat meer bewoners zich in mogen zetten voor Le Luifel 4.0

Vandaag staat de uitverkochte Utopia markt met als thema hippie op het programma. De markt is helemaal uitverkocht en afgelopen avond werden daarom ook al wat voorbereidingen getroffen.

Zo was Jacco vrijwel de hele dag bezig met het voorbakken van friet, zonder pauzes. Jeroen is hem even komen helpen en Jacco besluit uiteindelijk een vervanger te regelen die hem kan aflossen. Wanneer hij in de loods om hulp vraagt melden Floor en Linda zich direct aan.  Samen lopen ze terug naar Le Luifel 4.0 om Jacco een handje te helpen. Hij geeft een korte uitleg over het friet bakken en waar de dames alles kunnen vinden. Heb je het nu geleerd Jacco? Om niet meer alles zelf te doen grapt Linda. Jacco kan er echter niet om lachen.  Ik doe dit nu al een paar maanden en niemand meldt zich ooit aan voor het frietbakken. Ik doe het niet meer roept hij chagrijnig. We redden het wel antwoordt Linda. Jacco en Jeroen lopen vervolgens weg en nieuweling Linda en Floor gaan volop aan de slag. Laten we hopen dat de bewoners een goede dag hebben! Uiteraard komen we snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Joke at 09:09

    Sorry het was Jeroen die hulp ging vragen, Jacco wilde geen hulp.
    Jeroen ging zelf liever op bed liggen, die heeft het werk niet uitgevonden…. alleen met zijn mond en maar klagen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *