Chipp twijfelt steeds meer aan Floor

Chipp twijfelt steeds meer aan Floor

Terwijl de meeste bewoners zich afgelopen avond klaar maakte om naar bed te gaan waren Jacco en Chipp nog hard aan het werk voor Le Luifel. Chipp heeft tijdens deze werkzaamheden wat te vertellen over mede bewoner Floor.

Ik begin steeds meer te twijfelen over die Floor begint hij tegen Jacco. Jacco is nieuwsgierig en vraagt wat er aan de hand is. Chipp antwoordt dat hij veel irritaties heeft met Floor de laatste tijd. Morgen wordt een drukke dag en ik had het idee om alle bewoners met een muziekje enthousiast te wekken voegt hij eraan toe. Floor vond dat ze best om half 8 in plaats van 7 uur kom opstaan zoals de rest vervolgd hij geërgerd. Ik vind dit niet kunnen aangezien het de enige dag in de maand is dat de bewoners eerder dan 8 uur moeten opstaan. Volgens Chipp zei Floor dat ze niet zo lang nodig heeft in de ochtend en dat ze prima taken kan oppakken als ik haar zou vertellen wat er moest gebeuren legt hij verder uit.  Maar ik wil niet heel lullig zijn. Maar tijdens de kookwedstrijd wilde iedereen opruimen. En toen zij Floor dat ze tot morgen wilde wachten zegt Chipp. Volgens hem is ze vervolgens toen iedereen alsnog ging opruimen weggelopen met een wijntje. Hij vertelt ook nog dat tijdens de vergadering over Jeroen zijn structuur de bom tussen de twee ook al eens is gebarsten. Maar ik ben in ieder geval ondanks deze irritaties van plan alsnog de groep te wekken om 7 uur benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 10:21

    Ik twijfel steeds meer aan de bedoelingen van Chipp. Dat Floor nu nog de kat uit de boom kijkt kan ik me voorstellen maar Chipp is ook liever lui dan moe behalve als hij achter de twins aan huppelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *