Knallende ruzie in de vroege ochtend om taakverdeling van de Utopia markt

Knallende ruzie in de vroege ochtend om taakverdeling van de Utopia markt

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en staat in het teken van de markt. Vanmorgen werd de taakverdeling van de dag besproken. En dat verliep niet bepaald soepel.

Om acht uur roepen Chipp en Beau de groep op om samen te komen om de planning te bespreken. Alle bewoners lijken instemmend ja te knikken op de plannen. Alleen Romy heeft een opmerking. Vrijwilligster Miranda is op Le Luifel gezet maar ik was in de veronderstelling geweest dat ze bij mij achter de bardienst zou hebben. Dit komt waarschijnlijk alleen weer van Jeroen en Jacco af  vervolgd ze geërgerd. Direct schieten Jeroen, Jacco en Chipp in de verdediging.  Ik heb gisteren deze planning gemaakt. En dit is handiger. Miranda komt namelijk uit een patat familie. Dan is Le Luifel 4.0 toch logischer dan achter de bar met jou? Er moet keihard gewerkt worden roept hij net zo geërgerd. Romy wil op haar beurt niet luisteren naar de uitleg. Dit komt van Jacco en Jeroen af. Maar laat ook maar zegt ze verder. Het blijft even stil waarna Beau en Chipp de planning verder oppakken. Maar voor Romy is deze discussie duidelijk nog niet afgelopen. Gefeliciteerd Jacco en Jeroen roept ze wanneer ze de loods wil uitlopen. Ook Jeroen wil aangeven dat ze hier niets met het besluit te maken hebben. Dan barst de bom. Ach man, jij moet je bek dicht houden man roept Romy. Jeroen vindt op zijn beurt dat hij deze toon niet verdient. Ach, schei toch uit roept hij dan ook terug. Vanaf dat moment is het een heen en weer van scheldwoorden. Jij moet echt je vieze arrogante kop bij me vandaan houden roept Romy nog voor ze kwaad naar buiten loopt. Jeroen verzoekt haar op zijn beurt om te vertrekken naar huis als ze niet normaal kan doen. Verder wil Romy en er met niemand over praten. Eerst een sigaret roept ze voor ze van iedereen wegloopt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:17

  Het gaat tijd worden dat Romy haar grote mond gaat houden.
  Niet luisteren en elke keer weer Jeroen die de schuldige is.

 2. Peter at 11:25

  Oef ik kan niet oprecht oordelen natuurlijk, omdat ik echt niet zou weten hoe ik me daar opgesloten zou gedragen…. maar Romy is wel angstaanwekkend….

 3. Mina at 10:52

  Naar huis naar huis romy je doet net of je daar de baasbent jebent niksmeer of niks minder als deandere een beetje meer respect naar de medebewoners zou niet zo erg zijn.
  Nu ben je echt een feeks

 4. maria at 09:22

  ja dat is romy op en top niet luisteren en zelf een conclusie trekken,
  iedereen is door chipp ingedeelt zeg hij er nog bij.
  ach straks weer sorry ikbegreep het niet zo dat is romy eerst schreeuwen en schelden dan wakker worden.
  jammer dat luisteren vaak binnen utopia zo moeilijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *