Jacco vindt dat hij opgesloten zit met een stel psychopaten

Jacco vindt dat hij opgesloten zit met een stel psychopaten

Na de ruzie tijdens het bespreken van de taakverdeling voor de Utopia markt besluiten Jacco en Jeroen het nog eens te bespreken.

Is dit nou puur om stennis te schoppen vraagt Jeroen aan Jacco. De twee lopen richting Le Luifel 4.0 om daar verdere voorbereidingen te treffen. Romy heeft hen een flinke sneer gegeven. Jacco knikt en zou anders ook niet snappen waar dit vandaan komt. Ik zit hier met een stel psychopaten opgesloten. Ik word er niet goed van gaat Jeroen verder. Jacco geeft aan dat hij ook niet snapt waar het vandaan komt. De twee voelden het wel al aankomen maar volgens Jacco ben je niet goed als je een reactie geeft zoals Romy. Ik denkt dat Romy enkel in eigen belang en gezelligheid dacht in plaats van praktisch en de beste manier om zoveel mogelijk geld te verdienen gaat hij verder. Die is gewoon niet goed zegt Jeroen geërgerd. Jacco vult aan dat Romy iemand is die zo ineens uit haar plaat kan gaan. Maar laat hier nou niet je dag door verpesten Jeroen. Ook ik vind haar gedrag niet kunnen benadrukt hij. De twee geven vervolgens beide toe dat ze inderdaad Beau en Chipp advies hebben gegeven om bepaalde mensen op de juiste plek te zetten. Maar wat maakt dat uit? Het is ten goede van de dag laat Jacco weten. Uitgesproken is het voorval nog niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *