Romy wil de ruzie bijleggen voor de Utopia markt begint en gaat het gesprek met Jacco en Jeroen aan

Romy wil de ruzie bijleggen voor de Utopia markt begint en gaat het gesprek met Jacco en Jeroen aan

Jeroen en Jacco zijn sinds de ruzie van vanmorgen in Le Luifel 4.0 te vinden voor verdere voorbereidingen. Romy heeft zich op haar beurt herpakt en wil haar dag niet laten verpesten door wat er is voorgevallen. Ze besluit de twee op te zoeken en uit te spreken wat er is gebeurd.

Jij had er niets mee te maken toch Jacco vraagt Romy wanneer ze aankomt en ziet dat Jeroen er even niet is. Jacco probeert haar uit te leggen dat ook hij vindt dat het logistiek beter is hoe de verdeling van de taken momenteel staat. Nee dat maakt niet uit. Maar die blik van Jeroen naar jou kon ik niet hebben reageert Romy. Jacco laat weten dat hij get niet begrijpt. Het gaat echt niet goed met je vervolgd hij geërgerd. Op dat moment komt ook Jeroen aangelopen. Ik wil jullie nu niet aanvallen. Ik wil weten hoe deze taakverdeling tot stand is gekomen gaat Romy kalm verder. Jacco vertelt haar vervolgens dat hij heeft aangegeven dat Miranda de ervaring heeft om van Le Luifel 4.0 een succes te maken tijdens de Utopia markt. En dat ik Chipp daarom heb aangeraden om haar dan ook daarop te zetten. Jeroen voegt eraan toe dat ook hij dit advies heeft gegeven. Maar ik heb hem niet staan overhalen. Dit besluit komt uiteindelijk van Chipp zelf benadrukt Jeroen. Romy geeft nogmaals aan dat ze het nu begrijpt maar het wel vervelend vindt dat het op het laatste moment gebeurt. En dat Jeroen dat tegen jou zegt dat het weer gezeik is kan ik dan niet hebben vervolgd ze eerlijk. Jacco en Jeroen begrijpen dit maar vinden haar reactie nog steeds enorm extreem. Romy zegt sorry tegen de twee en loopt daarna weg. Wat heb ik aan een sorry als het volgende keer weer zo extreem gaat vraagt Jeroen aan Jacco als ze weg is. Niks antwoordt Jacco. Daarom zeg ik ook altijd tegen haar dat ze gewoon normaal moet leren doen. Laten we hopen dat het deze dag verder gezellig blijft!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jans at 10:41

  ze gaat een beetje teveel op Billy lijken in haar gedrag schelden schreeuwen ruzie.. en dan sorry bah Romy je ben de hele week al bezig met je idioten gedrag

 2. maria at 10:19

  ja dacht ik al dat is romy altijd iets om te zoeken.
  en dan zeggen maar hoe jeroen naar jou keek werd ik boos om.
  ja ja zal best .waarom niet naar chipp en beau spuug daar ook ef je gal wel zo netjes.
  sorry wordt niet meer voor waar genomen in de groep gebeurt ook te vaak jammer romy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *