Jeroen lucht zijn hart bij Jacco over René

Jeroen lucht zijn hart bij Jacco over René

Vanmorgen presenteerde Jeroen een nieuwe werkwijze voor in Utopia. René zag dit totaal niet zitten. En de twee belanden de twee in een grote ruzie en gingen schreeuwend uit elkaar. Klootzak schreeuwt Jeroen naar zijn mede bewoner, waarna hij naar buiten stampt. Buiten aangekomen lucht Jeroen zijn hart bij Jacco. Wat een vent. Ik had niet anders verwacht. Hij moet blij zijn dat ik iets wil doen! Jacco is het met Jeroen eens en vindt het niet eerlijk voor Jeroen dat er zo wordt gereageerd. Ik word weer zo neergezet antwoordt Jeroen teleurgesteld, doelend op het feit dat het dankzij René lijkt alsof hij er geen zin in heeft. Ik vind het triest, iedereen doet lacherig voegt Jacco eraan toe. Maar de mensen zien wel dat jij de juiste intenties hebt benadrukt hij. Jeroen en Jacco praten nog even rustig verder en het vertrouwen van Jacco in Jeroen doet hem zichtbaar goed. Jacco vindt dat Jeroen straks zijn verhaal gewoon moet afmaken en Jeroen weet dat hij gelijk heeft. Maar ik voelde me wel voor lul gezet gaat hij verder. Niet veel later loopt Jeroen weer terug de loods in en voegt hij zich weer bij de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 09:40

  Ik hoop dat ze ophhouden met hij heeft niets gedaan,dit is niet waar met hout heeft hij hele mooie dingen gemaakt. Zijn fout is een kort lontje en die mutsen op zijn hoofd met 30 graden geen gezicht doe er wat aan en laat zien wat je kan.

 2. anneke at 22:54

  Net of Rene wel geld in brengt.
  Ik denk eerder dat hij voor hij op vacantie ging en zelf zijn ( zakgeld) heeft gepakt.En heb het idee dat hij nu ook zelf geld naar zijn eigen over maakt.
  Ik vertrouw hem voor geen meter .
  Zo als hij praat maat zijn handen en dat hoe hij er bij staat met zijn hele houding
  Die twee hadden met Rob ook een groepje en nu Rob al een tijd weg is hij hem gewoon voor gek zet.
  Hij denkt echt dat hij beter is dan Jeroen.
  Hij moet eens weten dat hij niet zo geliefd is.

 3. Grumpy at 14:11

  Al 4 maanden in Utopia, nog nooit iets anders gedaan dan bankhangen en een beetje op een gitaar tokkelen als er iets gedaan moet worden. Altijd achter iemands rug om kritiek hebben maar nooit tegen de persoon zelf. Hij had zo’n grote bek moeten hebben tegen Jessie.

 4. joke at 11:56

  Kijk dat is het nou met Jeroen als hij tegen gas krijgt loopt hij weg of Renee of Jeroennou gelijk hebben maar loop niet weg en luister maar dat is altijd met Jeroen geweest altijd kwaad en nergens in geintreseerd.Het valt wel op nou Jessie weg is doet hij zijn mond een keer open belachelijk hij durft met niemand in discussie te gaan want dan krijgt hij geen gelijk weer boos.En inderdaad hij heeft nog noiks gedaan hij staat enkelt in het rood en daarom moet voor hem dat iedereen gelijk bedeeld wordt ook al doe je niks daar komt het op neer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *