Jeroen moet volgens René laten zien wat hij in zijn mars heeft

Jeroen moet volgens René laten zien wat hij in zijn mars heeft

Als René en Jeroen met ruzie uit elkaar zijn gegaan tijdens het centraal, gaat René naar Chipp om ook over zijn frustraties te praten. René zegt dat hij Jeroen hier de afgelopen maanden niks heeft zien doen en dat hij dat helemaal zat is. Hij is goed met die gitaar, doé daar dan wat mee voegt hij eraan toe. Ik zie hem dat hele verhaal afsteken, waar niemand geïnteresseerd in is gaat hij verder. Dan moet ik daarop reageren voegt hij eraan toe. Volgens René heeft Jeroen nu twee opties naar huis gaan of doorpakken. Dit is de eerste keer dat die jongen zo vroeg zijn bed uit is zegt hij pissig. Volgens hem moet Jeroen nu echt gaan laten zien wat hij in zijn mars heeft, anders is het wat hem betreft afgelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:58

  Wie is Rene om te zeggen je gaat werken of wat doen of je gaat naar huis
  Jeroen en nog een paar anderen stem op Rene.
  Hij denkt echt dat hij al het geld gaat binnen brengen

 2. Karel at 18:11

  Wie is René hij is onbetrouwbaar heeft geen verstand van bankzaken alleen stiekem over een ander praten weg met die huigelaar

 3. Willeke at 14:21

  Mooi koppeltje Bil met René , passen goed bij elkaar.
  Twee achterbakse kwalbakken.
  Nog ff en dan HATSEFLATS samen in een nest
  WEDDEN

 4. Ria at 14:02

  Ik hoor steeds nietss gedaan devloer gelegd met Rob. grote tafel door hem gemaakt slaapgelegenheid door Jeroen gemaakt en nog veel meer houtens pullen die zijn verkocht.Ja hij had het niet naar zijn zin ik denk als hij met Rob door had kunnen pakken dan had het heel ander gelopen.Geef hem een kans AUB.

 5. maria at 10:42

  jij eet van 2 walletjes rene zo praat je met hem mond mee en zo blok je hem waar iedereen bij is.
  heb jij al iets verdient sinds binnen koms nee dus.
  net als billy leuk doen dan mes in de rug steken gaat jou ook goed af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *