Romy, Demi, Fay en Madilia vinden het oneerlijk hoe Jeroen behandeld wordt

Romy, Demi, Fay en Madilia vinden het oneerlijk hoe Jeroen behandeld wordt

Romy vindt het echt sneu wat er vanmorgen met Jeroen gebeurd is. En besluit dat met een aantal mede bewoners te bespreken.

Elke keer als die jongen wat wil doen mislukt het, het lijkt wel alsof er een vloek op hem rust begint Romy haar verhaal tegen Demi en Fay. Fay is het helemaal met haar eens en vindt het echt niet kunnen hoe René heeft gereageerd. De dames vinden wel dat het beter was geweest als Jeroen niet was weggelopen. Dit omdat hij zichzelf dan had kunnen verdedigen. Maar ze zijn het er ook over eens dat Jeroen de kans moet krijgen om zichzelf te bewijzen. Elk idee dat hij oppert wordt telkens gelijk afgeschoten en dat is volgens hen niet eerlijk. Wat later sluit ook Madilia zich aan bij het gesprek. Ook zij neemt het voor Jeroen op. Ik vind het heel zielig voor hem. Als je hem een beetje kent, zie je dat hij echt zijn best doet benadrukt ze. Volgens haar heeft Jeroen het beste met iedereen voor maar wordt dat door niemand gezien. Na hun gesprek gaan de meiden uit elkaar, om niet veel later samen te komen in de loods om verder te gaan met het centraal waar we uiteraard op terug komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 23:01

    Meiden dan weten jullie nu op wie jullie moeten stemmen met 3 stemmen , nu de mannen nog mee krijgen zit hij zeker op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *