Hebben Madilia en potentiële bewoner Johan met elkaar gezoend?!

Hebben Madilia en potentiële bewoner Johan met elkaar gezoend?!

Er is een roddel ontstaan in Utopia, dit keer over Madilia en potentiële bewoner Johan. Noah besluit het met haar te bespreken…

Noah en Madilia praten eerst even na over de gepresenteerde structuren voor in Utopia. Maar al snel begint Madilia over iets anders. Ze wil haar mede bewoner graag wat vragen. Ik heb gehoord van Billy dat jij haar verteld hebt dat ik en Johan zoenend op de toilet zou hebben gezeten. Noah schudt zijn hoofd. Ik heb nooit gezegd dat ik jullie zag zoenen voegt hij eraan toe. Maar is toch wel nieuwsgierig wat hij dan tegen Billy gezegd zou hebben. Ik heb Billy gezegd dat ik het wel verkeerd gezien zou hebben mompelt hij zacht. Volgens Noah is het enige wat hij Billy heeft gezegd dat hij Madilia en Johan samen naar het toilet zag lopen. Ik vindt dat de groep te snel verhalen groter maken dan dat ze zijn. Ik ben niet iemand die roddels de wereld in helpt benadrukt hij. Want daar heb je toch niks aan? Ik zou enkel melden van wat ik echt zie. En als  jullie op de toilet zoenen had ik dat toch nooit kunnen zien? De toilet is dan dicht vervolgd hij verbaasd. Madilia reageert dat ze niet het type is die zomaar een onbekende zou zoenen. Ik ken hem niet eens. En een toilet zou ik hiervoor al zeker niet kiezen voegt ze er lachend aan toe. Noah biedt zijn excuses aan en geeft aan nooit intenties te hebben gehad om een bom te gooien. Madilia had dit ook niet verwacht maar wilde wel direct naar hem komen om dit misverstand direct op te lossen. Dit kan Noah op zijn beurt dan ook waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *