Wat vinden de bewoners van de gepresenteerde structuren?

Wat vinden de bewoners van de gepresenteerde structuren?

Er zijn zojuist twee structuren voor in Utopia gepresenteerd. Maar wat vinden de bewoners er nou eigenlijk van? Dat lees je in dit bericht terug.

Beau en Chipp praten op de bank na over de presentaties. De twee hebben het vooral over de verdeling van de winst bij evenementen. De 20/80 verdeling spreekt hun wel aan. Dit omdat de bewoners nu niks krijgen. Elk percentage is dus een vooruitgang. Het gesprek gaat al snel over Jacco. Beau en Chipp vinden dat hij niet transparant is over de winst van zijn evenementen en zijn begrotingen. Ook Linda, Madilia en Floor hebben ze zo hun mening over de structuren. Ze hebben vooral kritiek op de structuur van de mannen. Het feit dat zij bepalen hoeveel geld er verdiend kan worden met taken, vinden ze maar niets. Het sollicitatiegedeelte is Floor al helemaal niet bevallen. Zie je mij al bij René aankomen of ik een baantje mag vervolgd ze lachend. René en Romy bespreken iets verderop de taken en de beloningen die daaraan hangen. Romy vindt dat er niet aan alle taken een beloning hoeft vast te zitten, terwijl René dat juist wel vindt. De twee leggen hun argumenten aan elkaar voor. Romy stelt voor om later op de dag met Cemal, Bas en Billy nog even te gaan zitten. Maar René vindt dit niet nodig, volgens hem mag de hele groep erover meepraten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *