Welke structuur wint en wordt doorgevoerd in Utopia?

Welke structuur wint en wordt doorgevoerd in Utopia?

Zojuist zijn er twee nieuwe structuren voor in Utopia gepresenteerd. De bewoners hebben er even over nagedacht en komen weer bij elkaar om de plannen te bespreken. Welke structuur wordt er gekozen? Er zijn veel complimenten voor het initiatief dat door beide partijen is genomen. Iedereen lijkt het fijn te vinden dat er mensen opstaan en met nieuwe ideeën Utopia financieel gezond willen krijgen. Als iedereen zijn zegje heeft gedaan, blijkt dat er voor beide structuren wel bevallen. Iedereen vindt beide structuren goede punten bevatten en er is dus niet een duidelijke voorkeur. Er wordt besloten dat Billy, Romy, Bas, Cemal en René straks samen zullen komen om met zijn vijven een plan te bedenken. Dit definitieve plan zullen ze dan later presenteren aan de groep. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:29

  Ja waarom zal het nu wel werken.
  De taken zijn al verdeeld het groepje ; Billy en Bas en Cemal Romy René en Beau krijgen de leukste taken
  En waar je handen smerig van worden gaan naar Floor en Jeroen en Maldila
  En waar de handen nog schoon blijven naar Fay Demi en Chipp.
  En de overige Linda Jacco en Noah mogen zelf weten of ze smerig of schoon werk gaan doen.
  En het ging niet meteen van start want eerst moet er nog geroddeld worden.

 2. Martina at 10:35

  Nieuwe stuctuur er is in utopia zo vaak plannen bedacht wat tot nu toe nog niet van de grond is gekomen.laat ze onderhand maar eens harder gaan werken en niet voor andere gaan beslissen begin eerst bij je zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *