Vandaag worden er twee nieuwe structuren gepresenteerd

Vandaag worden er twee nieuwe structuren gepresenteerd

Romy en Billy zijn al weken bezig met het uitdenken van een nieuwe structuur, waarmee ze Utopia weer op de rit willen krijgen. Vandaag is het grote er en zullen de twee de structuur presenteren tijdens het centraal. De dames hebben nette kleding en hoge hakken aangetrokken, om goed voor de dag te komen tijdens hun presentatie. Maar zij zijn niet de enigen die vandaag wat presenteren. Ook Cemal en René hebben een nieuwe structuur op poten gezet en zullen deze vandaag gaan presenteren aan de groep. Hoe zal de groep reageren op beide voorstellen? En welk duo wint de strijd der structuren? We komen er zo op terug, de presentaties zijn inmiddels aan de gang.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 10:00

    En waarom op hoge hakken en nette kleding en dik in de make-up?
    Zijzelf worden er niet anders van en iedereen kent hen.
    Mensen die hier komen willen niet aangestuurd worden, maar volkomen vrijheid, waar ze vervolgens niet mee om kunnen gaan. Hard werken kan buiten deze mini maatschappij ook, ze willen hier iets anders dan er buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *