Madilia krijgt te horen wat de nieuwe plannen voor het penthouse zijn

Madilia krijgt te horen wat de nieuwe plannen voor het penthouse zijn

Billy komt de loods in lopen en is verbaasd dat Madilia nog steeds niet gezien of gemerkt heeft dat Bas al de hele dag in de weer is in het penthouse, de salon en de carport. Ze loopt naar de haar toe en vraagt of ze door heeft waar Bas mee bezig is. Nee, wat dan vraagt Madilia verbaasd. Hij is de carport aan het verbouwen om jouw massagetafel te verplaatsen zegt Billy. Madilia stormt gelijk naar buiten, mijn massagetafel?! roept ze nog. Eenmaal buiten spreekt ze Bas aan en vraagt wat hij aan het doen is.  Het blijft stil aan Bas zijn kant tot Madilia het nog een paar keer vraagt. Ik ben aan het bouwen. Maar ik weet nog niet wat het wordt hoor zucht hij terwijl hij verder klust. Ik zie dat je bezig bent. Waarom dan? blijft Madilia vragen. Bas denkt even na voor hij antwoordt. Ik wil van de carport iets maken wat geld oplevert zegt hij dan. Madilia wijst Bas erop dat er al plannen zijn voor de carport. Er zou hier een sauna komen zegt ze. Bas blijft gewoon door klussen zonder echt te reageren en Madilia gaat weer naar Billy. Er zou toch een sauna komen? Billy geeft toe dat ze net met Bas in de salon stond en tot het besef kwam dat die grote ruimte beter kan dienen als bistro of restaurant voor de tapas en pannenkoeken eters in Utopia. En vertelt ook direct dat er nog geen beslissing is gemaakt. We moeten met de groep bepalen. Maar we moeten alle opties open houden zegt Billy tegen Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Karel at 15:02

  Bas werken dat mag met grote letters in de krant stiekeme bas met Billy de twee prater begin gewoon de dieren verblijven te verbouwen voor sportzaal en speelhoeken want de dieren van bas de harde werker (ha ha) kosten alleen maar geld en wat verdient bas voor die dieren der voedsel helemaal niks

 2. Else at 23:01

  Alles moet normaal gesproken besproken worden en goedgekeurd en nu ineens op deze manier!? Schandelijk. En Bas die gewoon zwijgt en door gaat! Wat arrogant!

 3. anneke at 22:26

  Wat is daar nu aan de hand Bas die beslist wat daar komt samen met Billy
  Wat me nog meer verbaast is dat Bas werkt.
  En een bistro of restaurant en komt al bijna niemand meer voor de B&B
  Dit moet toch door iedereen besproken worden.
  Maar die twee krijgen het er wel door heen ( omdat het vriendjes van elkaar zijn)
  Als ze en hekel aan der hebben kunnen ze het gewoon zeggen en niet meteen beginnen.

 4. Kwant at 20:40

  Wie denkt bas wel dat hij is de baas of zo en Billy de mee loopster hebben zij het voor het zeggen er zijn toch meer personen​ daar hebben die dan ook niets in tebrengen ik ik ik en de rest kan stikken zo werkt het daar weg met die twee zitten er lang genoeg in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *