Madilia gaat strijden voor haar salon

Madilia gaat strijden voor haar salon

Wat gebeurde afgelopen avond in de mini samenleving Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners genieten van een rustige avond. De meeste zitten allemaal binnen en hebben zich op de banken laten ploffen om een avondje bij te kletsen. Vooral de carport en de Ladies night wordt veel besproken. Zo is Romy nog steeds niet overtuigd dat de mannen een classy dansact gaan opvoeren. De mannen kunnen hier om op hun beurt wel om lachen. Ook Linda ziet er geen kwaad in. Laat het gaan. Al vliegen de dildo’s de dames rond de oren. Kan jou het schelen roept ze lachend. Romy zit het niet lekker dat ze een bieding willen gaan doen voor Cemal. Noah, Johan en Cemal hebben hierover zitten grappen en ook Linda ziet dat in. Kan ik meebieden? roept ze na waarna alle bewoners in de lach schieten.

Verder heeft Madilia gesprekken met Billy over de beautysalon. Ze vindt het jammer dat bewoners haar salon willen verplaatsen en wil dit graag met de groep bespreken in het centraal. Cemal moedigt haar aan om de groep te laten zien dat hij onmisbaar is.  Jij wilde je eigen salon. Je hebt nu je eigen salon. Gas erop zegt hij om haar een hart onder de riem te steken. Of het nu een bistro, salon, restaurant of sauna zal worden. Het centraal zal erover moeten bepalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *