Billy, Beau en Linda vragen zich af of alles wel goed gaat met Madilia

Billy, Beau en Linda vragen zich af of alles wel goed gaat met Madilia

Billy vraagt aan Beau en Linda of het wel allemaal goed gaat met Madilia. Of is ze een beetje hummig?Linda antwoordt dat ze ook niet goed weet hoe het met Madilia gaat. Ze is heel erg in zichzelf. Ze is ook al een aantal dagen een beetje futloos voegt ze eraan toe. Ik heb het al bespreekbaar proberen te maken met haar maar zodra ik erover begin geeft ze aan dat alles goed gaat. Ik wil graag van haar weten wat haar drijft en wat ze wil doen in Utopia vervolgd ze. Beau zegt daarop dat Madilia heel graag een strohuis wil bouwen. Billy vindt op haat beurt dat Madilia dat in vergelijking tot Linda niet laat blijken. Niet lullig bedoeld, van Madi zie ik daar heel weinig beweging in gaat ze verder. Zij moet vaak gestimuleerd worden in dingen zegt Billy. Linda geeft aan dat ze zo wel even een stukje met Madilia gaat wandelen om te kijken of alles goed gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:21

    Madilia voelt gewoon dat het hele stel op haar gaat, ook al zei Billy dat anders.
    Billy is niet te vertrouwen.
    Ze zei heel wat van de tweeling , maar daar stemt ze niet op .
    Billy gaat voor Madilia en Linda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *