De vrouwen willen de mannen stangen tijdens Ladies Night

De vrouwen willen de mannen stangen tijdens Ladies Night

Tijdens de veelbesproken Ladies Night zullen alle vrouwelijke bewoners Utopia dames het verlaten om uit eten te gaan. Wat voor de mannen dus betekent dat ze die avond vrij spel hebben. Om de mannen te stangen, hebben Demi, Fay, José en Romy iets bedacht. Ze willen de mannen in de maling nemen en besluiten om in de week van het evenement te doen alsof het etentje niet meer doorgaat, waardoor ze dus in Utopia zullen moeten blijven. In de salon kletsen de vrouwen verder over het plan. Ze geloven het toch niet laat Demi zuchtend weten. Maar volgens José kunnen de mannen er best intuinen, als ze gewoon doen alsof ze een mail van kok John hebben ontvangen. Ook Romy is in de veronderstelling dat de grap nog best kan lukken. Denken ze alles voor elkaar te hebben en dan gaan we niet grinnikt Fay. Hoe zullen de mannen reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *