Noah gaat niet tactisch stemmen tijdens de stemronde

Noah gaat niet tactisch stemmen tijdens de stemronde

Noah en Beau trekken zich even terug in Beau haar gepimpte caravan voor een goed gesprek. Nu de stemmingsronde steeds dichterbij komt gaat het hier al snel over. Je bent je soulbuddy nu kwijt zegt Noah, doelend op Bas die uit Utopia is vertrokken. Ik word daar inderdaad niet meer door beïnvloed maar ik moet goed nadenken over wat ik met de stemmingen ga doen reageert Beau. Ik ben er nog niet uit benadrukt ze. Noah vertelt dat hij dat wel is. Ik heb besloten mijn drie stemmen te verdelen voegt hij eraan toe. Maar welke bewoners dat zijn laat hij verder niet los. Ik ga niet tactisch stemmen. Ik kijk echt of die persoon in mijn Utopia past benadrukt hij. En vertelt wat zijn criteria is, inzet, productiviteit en eerlijkheid. Maar ook of iemand bijvoorbeeld veel op z’n bed ligt. Je moet hier naar mijn idee echt willen zijn gaat hij verder. Beide hebben ze niet het idee dat er momenteel iemand in de mini samenleving is die Utopia wil verlaten. Het belooft een spannende en onvoorspelbare stemming te worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *