Ook Madilia heeft het moeilijk met de naderende stemronde

Ook Madilia heeft het moeilijk met de naderende stemronde

Billy heeft gisteren al gevraagd aan Beau en Linda of alles wel goed gaat met Madilia. Billy vindt namelijk dat Madilia vaak gestimuleerd moet worden in dingen. Als Madilia afgelopen avond naar de vide gaat loopt Billy haar achterna.  Ik kom je even een hart onder de riem steken lieverd begint Billy het gesprek. We hebben allemaal weleens van die dagen, hé schat vervolgd ze terwijl ze Madilia een knuffel geeft. De twee gaan daarna op bed zitten en Madilia zegt dat ze erg zit met de aankomende stemronde. Je moet gewoon echt je gevoel volgen maar het is ook moeilijk. Niemand wil nu naar huis reageert Billy ietwat moederlijk. Madilia antwoordt dat ze het daarom ook zo moeilijk vindt. Ik wil niemand kwetsen benadrukt ze. Volgens Billy gaat dat ook helemaal niet gebeuren, iedereen weet hier dat je lol met elkaar maakt maar dat die stemmingen er sowieso aankomen. Daarna wordt er nog een onderwerp besproken, Johan. Beide dames zijn niet gecharmeerd van zijn versierkunsten. Ik ben een beetje klaar met dat seksistische gedoe, als hij bij mij iets niet kan flikken doet hij het bij jou en andersom. We zijn volwassen vrouwen en ik wil niet dat er om ons gelachen wordt vertelt Billy stellig. Madilia is het hier roerend mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 09:22

    Billy gaat op Madilia stemmen let maar op ,die gaat niet op haar vrienden stemmen.
    Lekker met haar mee praten , en toch gemeen uithoren .

  2. Marja at 09:13

    Ga er dan ook niet op in, dan zal het vanzelf wel ophouden. Billy vond het eerst maar wat leuk, totdat ze hoorde dat er geld was ingezet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *