Demi en Fay willen dat José bij hun blijft slapen

Demi en Fay willen dat José bij hun blijft slapen

Demi en Fay hebben gisteren te horen gekregen dat José nadenkt over een andere slaapplek. José voelt zich bezwaard omdat zij vaak ’s nachts naar het toilet moet, wat ervoor zorgt dat de tweeling daardoor wakker wordt. En besloot dat afgelopen avond te bespreken. Demi en Fay geven aan dat ze dat niet erg vinden en dat het hen niet stoort. Weet dat ik niks tegen jullie heb zegt José tegen de twee. Maar ik denk erover na om met Chipp van bed te wisselen omdat René zich ook bezwaard voelt vanwege de zoen geluiden die hij hoort van Fay en Chipp. Demi reageert dat ze liever heeft dat José bij hun blijft, maar dat deze beslissing bij haar ligt. We kunnen het ook als proef doen oppert José dan. Dan kunnen we het altijd nog terugdraaien benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *