Gaat Madilia vol op Chipp stemmen?

Gaat Madilia vol op Chipp stemmen?

Linda en Madilia zaten afgelopen avond buiten bij Baas Beach de naderende stemronde te bespreken. Er zijn al verschillende bewoners naar hen toegekomen om te vragen op wie ze gaan stemmen maar beide dames hebben nog niet gezegd op wie ze stemmen. In mijn Utopia wil ik stemmen op wie ik wil en daar hoef ik geen verantwoording voor af te leggen zegt Linda tegen haar mede bewoner. De twee hebben al wel in de wandelgangen gehoord dat René al zijn stemmen aan Chipp wil geven. Als ik er nu zo over nadenk vind ik het zo’n slecht idee nog niet. Wat voegt die jongen nou toe binnen Utopia vraagt ze aan Madilia. Madilia is het daarmee wel eens maar benadrukt wel dat ze het erg moeilijk vindt om te stemmen. En voegt eraan toe dat ze een fijn gesprek met Romy heeft gehad. Ze is altijd heel eerlijk en oprecht en dat waardeer ik erg aan haar gaat ze verder. Linda twijfelt daar op haar beurt nog weleens aan. Soms komt het bij mij nogal gemaakt over legt ze verder uit. We gaan het dinsdag wel zien of wij op de bank komen zegt Linda aan het einde van het gesprek. Wie denk jij dat er genomineerd zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *