Johan zou wel “friends with benefits” kunnen zijn met Billy

Johan zou wel “friends with benefits” kunnen zijn met Billy

Billy en Johan hebben in de loods een serieus gesprek over seks. Billy denkt dat mannen vaker lust hebben en vrouwen vaker gevoelens. Johan denkt op zijn beurt dat dit niet helemaal de waarheid is. Oh oké Johan en als ik dan zeg zullen we friends with benefits worden? Zou je dat doen vraagt Billy nieuwsgierig. Johan laat weten dat hij dat wel zou doen. Billy zegt dat het dan bij haar misgaat. Ik moet altijd echt verliefd zijn op iemand legt ze verder uit. Hier moet Johan om lachen, ach schei uit! We leven in 2017, niet meer in 1820 voegt hij eraan toe. Vrouwen en mannen zijn gelijk, maar ik denk wel dat vrouwen meer sneaky en gemener zijn. Vrouwen gaan volgens hem ook sneller vreemd dan mannen. Dat is niet waar, ik ben nog nooit vreemdgegaan roept Billy uit. Johan vindt dat een onzin reden, als jij het niet doet kunnen andere vrouwen het natuurlijk wel doen. Het gesprek over seks gaat nog verder en Johan zegt tegen Billy dat zij denkt dat alle mannen haar willen. Wat een onzin antwoordt Billy. Jij legt me echt woorden in de mond! En legt uit dat ze daar heel onzeker over is en altijd bang is dat ze alleen over blijft. Zeker omdat ik zo’n f*cked up mind heb af en toe zegt ze een tikkeltje aangedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Angelique at 07:53

    Duurt niet lang of Billy en Johan duiken toch met elkaar het nest in. Er komt altijd wel een man voor Billy. Eerst was het Ruud ene dag was alles goed de andere dag grootste ruzie maakte ze het weer uit. Dan kroop ze naderhand toch met hem in bed die avond. Nou dat heeft zolang geduurd totdat ze eruit gingen. Konden ze dat lekker voortzetten buiten de camera’s. Gelukkig rust. Nou nee vorig jaar kwam Ruud terug en zij mocht naderhand ook weer terug. Denk je gaan we weer. Nou niet met Ruud nu met Jessie. Weer hetzelfde liedje. En dadelijk krijgt ze weer wat met Johan en dan weer. Pff aub niet zeg. Ik wil dat die gaat.

  2. Else at 17:37

    O o o, dit wordt helemaal niks, als Johan en Billy verder met elkaar gaan.
    Billy en Johan, allebei willen ze sex. En zoals ik Billy steeds Johan zie uitdagen en prikkelen, ordinair gewoon. Bah, wat een dellerig gedrag. Zoals in de telefooncel, waar zij in haar korte rode jurkje zat en een zwarte string en ze steeds pal tegenover Johan haar benen wijd open deed zodat hij alles kon zien. En maar lachen.. ZIJ dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *