René gaat op een vrouw stemmen wat niemand aan ziet komen

René gaat op een vrouw stemmen wat niemand aan ziet komen

Gisteren sprak Noah al over stemronde met Beau, afgelopen avond trekt hij zich met René terug. En René heeft er nog wel wat over te zeggen. Ik ga op iemand stemmen die niemand verwacht. Het wordt geen man, het wordt een vrouw. Maar niemand ziet het aankomen benadrukt hij. Namen worden verder niet genoemd. Maar Noah denkt wel in te kunnen vullen. Echter noemt geen bewoner bij naam. Mijn gevoel zegt het al een maand. Toen zij binnenkwam zei ze dat ze Utopiaan van het jaar wilde worden. Ze is misschien heel aardig, maar ze heeft een dubbele agenda vervolgt René. De vrouw die niet bij naam wordt genoemd is niet zijn enige doelwit. Ik heb mijn pijlen op twee dames gericht voegt hij eraan toe. Ook Noah weet op wie zijn stemmen gaan vallen. Voor mij staat het vast, ik ga niet meer switchen. Ik kan mezelf te allen tijde in de spiegel aankijken zonder een schuldgevoel te hebben. Als ik aan twee personen denk, denk ik dat zij dat niet kunnen. Dat kan gewoon niet legt hij verder uit. Weer worden er geen namen genoemd maar René denkt op zijn beurt ook te weten op wie Noah doelt. Tussen de mysterieuze zinnen is het voor de twee wel duidelijk geworden dat zij niet op dezelfde persoon gaan stemmen. Wie gaan het worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *