Romy en Billy bespreken hun gedachten over de naderende stemronde

Romy en Billy bespreken hun gedachten over de naderende stemronde

Een nieuwe dag is inmiddels weer begonnen en we beginnen meteen weer over de naderen stemronde. Romy en Billy hebben er een gesprek over gehad.

 

Billy en Romy komen net de douche uit en terwijl zij zich opmaken bespreken ze de naderende stemronde. De twee hebben gisteren een goed gesprek gehad met Madilia. Ze hebben het idee dat ze zich niet meer helemaal op haar plek voelt. Zo heeft Madilia tegen Billy gezegd dat ze geen fantasie heeft en dat ze niet weet wat ze iedere dag moet doen. Ik hoop dat ze zich herpakt reageert Romy. Ik ook maar dat moet dan wel in vier dagen benadrukt Billy verder. Ook is ze erg benieuwd naar wie de vrijstelling van nominatie krijgt. Ze denkt dat heel veel mensen er “schijt” aan gaan hebben. Afspraken zijn hier niets waard sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:40

    Billy is een gemeen mens, zo praat ze met Madilia over de tweeling welke er misschien uit wil hebben
    En zo wil ze Madilia weg hebben ,wat zal daar de reden voor zijn
    Je kan beter zeggen wie , ze is gek van Johan en zo lang die er in is is die het gevaarlijkst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *