Afgelopen avond was er paniek tijdens grachtenparade

Afgelopen avond was er paniek tijdens grachtenparade

Afgelopen avond was er tijdens de grachtenparade nog enige paniek. Er werd aardig wat bier genuttigd maar bij de tap ging er dan ook iets mis. K*tzooi roept Romy op een gegeven moment. De biertap is kapot voegt ze eraan toe. De bar staat vol met bezoekers die een drankje willen bestellen en de paniek slaat dan ook lichtelijk toe bij de bewoners. Johan moet de redder in nood worden. Met een boor loopt hij zelfverzekerd naar de tap, om de bar te fiksen. Nog geen minuut en kleine dosis lawaai later werkt de tap weer voor de volle honderd procent. Hij heeft de tap gemaakt roept Romy blij met haar handen in de lucht. Johan balt zijn vuist van vreugde. De biertjes kunnen weer getapt worden en dat wordt ook door de bezoekers met gejuich ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *