Hoe verliep het druk bezochte evenement Grachtenparade?

Hoe verliep het druk bezochte evenement Grachtenparade?

Afgelopen avond was er weer een evenement in Utopia, de grachtenparade. En het was flink druk, de loods was zelfs bijna te klein om alle bezoekers van Jacco zijn evenement te herbergen. Terwijl de bezoekers een drankje bestellen bij barmedewerkers Jacco en Romy, komt het feest rustig op start. Jacco heeft besloten om te beginnen achter de bar, zodat hij met alle bezoekers even een praatje kan maken. Ook heeft hij zich hard gemaakt om de Gooische Luifel te gebruiken tijdens zijn evenement. Uiteindelijk trapte Judith Peters de avond af. Vervolgens trad Danny Froger op met een mix van Engels en Nederlandstalige klassiekers die de bewoners en bezoekers aan het dansen te krijgen. Sommige bewoners genieten van de avond en hebben vooral heel veel lol. Anderen werken zich in het zweet achter de bar. Gelukkig voor iedereen is de avond nog lang niet afgelopen. Jacco gaat zelf uiteraard ook nog de sterren van de hemel zingen. Het is een top avond te noemen en laten we hopen dat dat ook te merken is in de verdiensten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *