Linda irriteert zich aan de desinteresse van Madilia

Linda irriteert zich aan de desinteresse van Madilia

Al sinds Linda in Utopia woont, zijn zij en Madilia  vriendinnen. Maar vandaag lijkt die vriendschap ver te zoeken. Als Madilia in de middag haar pakje binnenkrijgt voor de Horror markt, doet ze hem gelijk aan. Trots danst ze door de loods en laat ze aan iedereen haar jurkje zien. Linda is ondertussen aan het schoonmaken en heeft geen oog voor haar kostuum. Geïrriteerd laat ze aan Madilia weten dat ze nog de boodschappen moeten doen. Madilia vertelt nonchalant dat het allemaal wel goedkomt en even later zitten ze samen achter de computer. Madilia merkt gelijk op dat Linda nogal kortaf doet maar besluit er niets van te zeggen en nadat haar taak is gedaan, gaat ze weer haar eigen gang. Linda legt wat later haar frustraties bij Beau neer. Ze is zo met haar eigen ding bezig zucht ze. Beau knikt, en Linda vertelt verder. Ze laat weten dat ze zich irriteert aan de desinteresse van haar Madilia. Ik zou het fijn vinden als er initiatief vanuit haar kant komt voegt ze eraan toe. Beau begrijpt wat Linda bedoelt en luistert aandachtig naar haar frustraties. Zijn dit de eerste scheurtjes in de hechte vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 19:33

    Dat lijkt me wel. Hoewel, in echte vriendschap kun je de dingen eerlijk en openhartig uitspreken en betekenen dat geen scheurtjes.
    Maar: IS het echte vriendschap? Dat is de vraag. Ze zijn ongeveer tegelijk binnen gekomen, dat schept een band, ze zochten steun bij elkaar tegenover de anderen. Logisch.
    Maar vriendschap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *