Demi en Fay weigeren achtergronddanseressen van Jacco te zijn

Demi en Fay weigeren achtergronddanseressen van Jacco te zijn

Vanavond is de Grachtenparade. Jacco heeft zin in dit evenement en zal natuurlijk ook zelf optreden. Normaal staat hij in zijn eentje op het podium maar vandaag heeft hij besloten dat hij wel wat gezelschap kan gebruiken. Daarom doet hij een voorstel aan Demi en Fay. Aangezien jullie gisteren een videoclip hebben opgenomen, zou ik het leuk vinden als jullie tijdens ‘Vrij’ gaan dansen achter mij laat hij de twee weten. Het lijkt mij wel grappig als jullie een leuke choreografie bedenken en achter mij uitvoeren voegt hij eraan toe. Demi en Fay staan voor het eerst met hun mond vol tanden. Ik ga er even over nadenken besluit Fay dan. De dames lijken niet enthousiast en laten aan Jacco weten dat ze het later er nog over zullen hebben. Een paar uur later vertelt de tweeling over Jacco zijn voorstel aan Chipp. Ook hij reageert niet echt enthousiast. Dat gaan jullie toch echt niet doen vraagt hij verbaasd. De twins stellen Chipp gerust, ze gaan voor geen goud dat podium op. Ik ben niet gek lacht Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *