Jacco helemaal in zijn nopjes door het geslaagde evenement Grachtenparade

Jacco helemaal in zijn nopjes door het geslaagde evenement Grachtenparade

Het was een goede Grachtenparade in de loods. Het was druk, er waren geen akkefietjes, geen geruzie, geen problemen (op de bar na) en geen gezeur. Omstreeks 22:00 uur gingen de laatste bezoekers naar huis en zat het evenement erop. Naast wat optredens liet Jacco zijn eigen zangkunsten ook horen en de bezoekers zongen gezellig mee. Daarom was Jacco afgelopen avond helemaal in zijn nopjes. Ik ben zo blij riep hij. Met vermoeide benen van het dansen ploffen de bewoners na het feest neer. Ze praten gezellig na en hebben echt genoten van een gezellig en gemoedelijk evenement. Nu nog afwachten wat het evenement heeft opgebracht en daar gaan we ongetwijfeld op terug komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *