René en Chipp vliegen elkaar bijna in de haren

René en Chipp vliegen elkaar bijna in de haren

Nadat de Grachtenparade afgelopen was is het niet heel de tijd gezellig gebleven. Er was namelijk herrie in de keuken. Chipp vloog René bijna in de haren. De oorzaak is onbekend maar het is wel duidelijk dat de irritatie hoog zit. Fay stapt tussen de heren in en vraagt of René wil stoppen. Move reageert René. Niemand heeft respect voor jou roept Chipp vervolgens provocerend. Hierna stormt Chipp kwaad naar buiten toe. René spreekt zich vervolgens uit tegen Demi. Volgens hem vertoont Chipp al enige tijd provocerend gedrag en is hij hem aan het uitdagen. Waarom weet René eigenlijk niet maar zojuist was het de druppel voor René. Hij is geen Utopiaan benadrukt hij aan het einde van het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *