De bewoners zijn alweer druk aan de slag met de voorbereidingen voor de horror markt

De bewoners zijn alweer druk aan de slag met de voorbereidingen voor de horror markt

Een nieuwe dag is weer begonnen, de dag is al even aan de gang maar de bewoners doen vandaag erg rustig aan. Echter moet er wel weer veel worden gedaan want morgen staat de horror markt op het programma. En dat betekend dat alle troep van de Grachtenparade opgeruimd moet worden. Hoewel de middag langzaam aanbreekt, zijn er een aantal bewoners die nog altijd in hun bed liggen. Cemal die medeverantwoordelijk is voor de markt, kan alle hulp gebruiken en gaat daarom op onderzoek uit. Hallo lieve mensjes, we hebben jullie hulp hard nodig om alles klaar te zetten voor de markt begint hij zodra hij Fay en Chipp nog in bed aantreft. Chipp staat direct naast zijn bed maar wanneer Cemal terug gaat richting de loods moet Chipp toch even mopperen. Ik doe één ding en dan ben ik weer weg benadrukt hij. Zin of geen zin, Chipp begeeft zich richting de loods en gaat direct hard aan het werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *