Beau en Madilia willen Romy omtoveren tot dame

Beau en Madilia willen Romy omtoveren tot dame

Terwijl Beau de keuken schoonmaakt, is Madilia aan het koken en kletsen met Romy. Zodra Romy wegloopt zijn de dames erg te spreken over Romy. Wat een schat is het hè? zegt Madilia. Maar ze staat wel bovenaan met vloeken voegt ze eraan toe.  Ik heb een idee gaat ze enthousiast verder. Madilia wil een dame van Romy gaan maken door haar onder andere alternatieve scheldwoorden te geven. Daarnaast lijkt het haar leuk om haar te kleden en op te maken als een echte dame. We maken een soort Madilia en Beau van haar voegt ze eraan toe. Beau ziet op haar beurt het idee van Madilia helemaal zitten en denkt dat een interventie geen kwaad kan. Wel twijfelt ze nog even aan zichzelf, misschien heeft Romy het verkeerd begrepen, misschien denkt ze juist dat ze de meeste streepjes moet krijgen om de pot te verdienen. Madilia en Beau geloven in Romy en zeggen zelfs dat het nog geen verloren zaak is. Zal het hen lukken om Romy om te toveren tot een echte dame?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *