Jacco, Senna en Linda zien graag dat er iets gebeurd tussen Billy en Jacco

Jacco, Senna en Linda zien graag dat er iets gebeurd tussen Billy en Jacco

Senna staat in Le Luifel de friet voor te bakken als Jacco binnenloopt. Hij begint over de seksuele spanning tussen Billy en Johan. Wanneer gaat het nou eens gebeuren vraagt Jacco zich af. Hij heeft ze gisteren weer behoorlijk zien geilen op elkaar vertelt hij Senna. Ik denk die gaat erop voegt hij eraan toe. Als Billy later komt binnenlopen worden er veel grapjes gemaakt. Volgens  Billy is er niks gebeurd afgelopen avond. Als ze weg is, loopt ook Linda Le Luifel in. De mannen beginnen opnieuw over Billy en Johan. Volgens mij is er hier en daar wel gevoosd laat Linda weten . Het groepje vindt het nu wel eens tijd dat er wat gebeurt tussen die twee. Doe elkaar gewoon zegt Linda aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *