Beau en Madilia doen een interventie bij Romy

Beau en Madilia doen een interventie bij Romy

Romy staat bovenaan op het vloekbord. Daarom hebben Beau en Madilia besloten haar tot echte dame om te toveren. Het moet maar eens afgelopen zijn met al dat gevloek en geschreeuw. Beau en Madilia kleden zich eerst zelf even om en lopen vervolgens naar Romy toe. Als ze haar apart hebben genomen, vertellen ze over de interventie. Wij hebben veel vertrouwen in jou, vergeet dat niet. Het zit in je maar het komt er nog niet uit vertellen de twee aan haar. Als eerst willen ze Romy als een echte dame gaan aankleden met een bijpassende make-up. Tijdens deze make-over geven ze de Romy vervolgens  les over etiquette. Hierna lopen de twee richting het vloekbord om Romy nogmaals op haar taalgebruik te wijzen. Romy wist niet dat het zo erg was. Beau en Madilia willen vooral dat Romy gaat werken aan het vloek reflex en haar schreeuwgewoontes. Romy werkt graag mee en vindt het een prachtig initiatief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *