Senna en Jacco doen er alles aan om Romy op plek één van de vloeklijst te krijgen

Senna en Jacco doen er alles aan om Romy op plek één van de vloeklijst te krijgen

Romy deed gisteren ontzettend hard haar best om haar taal zo netjes en schoon mogelijk te houden. Ze wil absoluut niet als eerste eindigen op de ranglijst van vloekers. Daarom heeft ze een m etiquette les gehad van Beau en Madilia. Jacco en Senna willen Romy juist op nummer één op de lijst en deden er afgelopen avond alles aan om haar scheldwoorden te ontlokken. Zo probeerde ze dat door Romy te laten schrikken. Wanneer ze in alle rust en geconcentreerd aan het werk is, besluipt Jacco haar. Hij roept op z’n hardst boeen Romy gilt het uit. Pannenkoek schreeuwt ze naar Jacco. Missie geslaagd en een streepje erbij. Daarna is het de beurt aan Senna. Hij verstopt zich achter een muurtje waar Romy elk moment langs kan lopen. Jacco seint naar Senna en als Romy langsloopt springt hij opeens achter het muurtje vandaan. Er klinkt een gil, een korte stilte maar geen scheldwoord. Missie mislukt en Romy is trots op zichzelf. Ze zal op haar hoede moeten blijven vanavond. Het is vast niet de laatste keer dat Senna en Jacco Romy de stuipen op het lijf willen jagen. Zal ze op de eerste plaats eindigen van de vloek lijst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *