De bewoners hadden hun laatste salsa les

De bewoners hadden hun laatste salsa les

Volgend weekend is het tijd voor het evenement Latin Night in Utopia. De afgelopen weken hebben de bewoners verschillende danslessen om op zaterdag 4 november hun kunsten te showen. Afgelopen avond was dansleraar Djeyan voor de laatste keer in Utopia om de bewoners les te geven. Voordat de les begint gaat Djeyan eerst met René, de organisator van het evenement zitten om het draaiboek nog eens goed door te nemen. De dansleraar heeft nog een aantal ideeën om het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer Djeyan en René klaar zijn, roept hij alle bewoners bij elkaar. Er wordt niet als groep gedanst. Voor de bewoners die dat willen is de dansleraar vanavond beschikbaar om een op een tips te krijgen. En daar maken ze volop gebruik van. Op de Latin Night nemen de bewoners het namelijk ook tegen elkaar op. In tweetallen gaan zij strijden om de titel van beste salsaduo van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *