De koppels voor de danswedstrijd Latin Night

De koppels voor de danswedstrijd Latin Night

De aanstaande Latin Night wordt extra spannend gemaakt met een danscompetitie onder de bewoners. Dansleraar Djeyan was afgelopen in Utopia om de bewoners hun laatste les te geven, maar hij gaat ook de danskoppels bekend maken. Wanneer de dansers zich rond Djeyan hebben verzameld, haalt hij een hoed tevoorschijn met daarin briefjes waar de tweetallen op staan. De volgende koppels gaan volgende week zaterdag strijden om de titel van beste danskoppel in Utopia:

– Demi en René
– Chipp en Fay
– Cemal en Linda
– Baldr en Madilia
– Beau en Senna
– Romy en Jacco
– Remy (dansleraar) en José
– Djeyan (dansleraar) en Billy

Er is uiteraard een prijs voor het winnende tweetal. Wat die prijs is, wordt nog even geheimgehouden. De bewoners hebben nog een kleine week om flink te oefenen. Wie gaat er winnen?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *