René zegt sorry tegen Demi omdat hij haar een k*t gevoel geeft

René zegt sorry tegen Demi omdat hij haar een k*t gevoel geeft

René en Demi zijn een koppel voor de danswedstrijd tijdens Latin Night. Afgelopen avond hebben de twee een oefensessie ingepland en dat biedt René de kans het één en ander tegen Demi te zeggen. De laatste tijd loopt het niet helemaal lekker tussen René en Demi en eerder kreeg René een knallende ruzie met Chipp, waar ook Demi bij betrokken was. Het spijt me begint René het gesprek. Demi antwoordt dat ze weinig aan zijn excuses heeft. Ondertussen danst het koppel rustig door. Het spijt me dat ik je een kutgevoel geef vervolgt René. Ik ben in ieder geval blij dat je nog met me danst benadrukt hij. Ietwat ongemakkelijk dansen de twee door. Veel dieper op de onderlinge problemen gaan ze niet in. Na een afstandelijke highfive gaan ze uit elkaar. Demi snelt naar Fay en vertelt haar liever helemaal niet meer te dansen. Of Demi zich veel van René zijn excuses aantrekt valt dus te betwijfelen, maar hij heeft in ieder geval zijn zegje kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *