Leggen Linda en Madilia vandaag hun ruzie bij?

Leggen Linda en Madilia vandaag hun ruzie bij?

Linda zit volgens Demi en Fay een beetje sip haar broodje te eten en Fay vraagt daarom aan haar of ze chagrijnig is. Gisteren hebben Linda en Madilia namelijk ruzie gehad en elkaar niet meer echt gesproken. Linda schudt haar hoofd en antwoord dat ze dat niet is. Maar ik wil wel uitleg waarom ze zo tegen me doet, want het slaat werkelijk nergens op voegt ze eraan toe. Cemal heeft ook opgevangen wat de tweeling heeft gevraagd en vraagt aan Linda of ze ruzie heeft met Madilia. Geen idee, schijnbaar antwoordt Linda.

Nog wat later komt Cemal de keuken inlopen waar Madilia een broodje zit te eten. Heb je ruzie met Linda? vraagt hij haar. Madilia knikt en legt uit dat het eigenlijk onzin is dat ze ruzie hebben. Het gaat nergens over maar ze zei iets op een manier waar ik me aan ergerde legt ze verder uit. Cemal laat weten  dat het nergens op slaat en adviseert haar om met Linda te gaan praten. Ze is je beste vriendin en je hebt elkaar hard nodig hier, maak het goed benadrukt hij. Madilia knikt en belooft hem dat ze het goed zal maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *