Madilia geeft Linda een cadeautje omdat ze weer vriendinnen zijn

Madilia geeft Linda een cadeautje omdat ze weer vriendinnen zijn

Linda en Madilia hebben gisteren om een onzinnige reden ruzie gehad en elkaar een dag genegeerd. Madilia is er helemaal klaar mee en wil het goed maken met haar. Ze vraagt haar Linda mee naar de vide. Ik had niet zo moeten reageren, dus sorry daarvoor begint Madilia terwijl ze Linda een knuffel geeft. Linda antwoordt dat ze dacht op een normale toon aan Madilia te vragen of ze klaar was op de computer, omdat zij er graag op wilde. Maar je zei dat op zo’n chagrijnige manier dat ik dacht dat je boos op me was en daarom reageerde ik zo laat Madilia weten. Madilia denkt nu dat ze de opmerking van Linda op een hele verkeerde manier heeft geïnterpreteerd. En om het goed te maken zegt Madilia terwijl ze het dekbed openslaat. Heb ik een cadeautje voor je. Linda begint hard te lachen en zegt dat ze haar niets hoeft te geven om het goed te maken. Madilia wil haar graag een cadeautje geven omdat ze vriendinnen zijn. Linda is er erg blij mee en de ruzie tussen de twee lijkt verleden tijd te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *