Billy is trots op de markt die ze heeft neergezet

Billy is trots op de markt die ze heeft neergezet

Nadat Beau en Chipp niet langer de Utopia markten wilden organiseren, namen Billy en Cemal het stokje over. Vandaag vindt de eerste markt, de Horror Markt, plaats waar zij eindverantwoordelijk voor zijn. Nu de laatste puntjes op i worden gezet, is Billy duidelijk tevreden met wat ze uit de grond hebben gestampt. Ik ben echt blij. Het gaat goed zo, het ziet er gezellig uit laat ze aan Beau weten. De markt is ditmaal ook deels binnen en volgens Billy was dit de juiste keuze. In de winter wil ik dit ook volhouden. Lekker de loods erbij betrekken voegt ze eraan toe. Tevreden dartelt ze verder over het marktterrein. Inmiddels is de markt in volle gang en zullen er zo nog over schrijven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *