René bespreekt met Madilia zijn ruzie met Chipp

René bespreekt met Madilia zijn ruzie met Chipp

Enkele dagen geleden ontstond er een ruzie tussen René en Chipp waarbij ze elkaar bijna in de haren vlogen. Madilia is benieuwd wat er nou precies gebeurd is en René licht haar in. Wat Chipp die nacht zei, kon echt niet door de beugel. Het gedoe met hem is al twee maanden aan de gang. Chipp is al twee maanden aan het sarren zegt René. Volgens hem is het niet alleen Chipp die bonje maakt. Fay en Demi horen daar net zo goed bij. Madilia merkt op dat wanneer je ruzie met een van hen hebt, je meteen problemen hebt met het hele clubje. Zonder namen te noemen zegt René dat hij het gevoel heeft dat er nog twee mensen zijn die hem liever zien verdwijnen uit Utopia. Ik zie je in ieder geval liever niet vertrekken benadrukt Madilia. Dat doet René duidelijk goed. En vertelt in geuren en kleuren wat er die avond in zijn ogen precies is voorgevallen en Madilia luistert aandachtig. Madilia, die zelf ook geen goede relatie met Chipp heeft, snapt hem volledig. René vindt het fijn om zijn hart in vertrouwen bij Madilia te kunnen luchten. Eén ding is zeker, René staat er niet alleen voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *