Het was een succesvolle horror markt in Utopia

Het was een succesvolle horror markt in Utopia

De horror markt is inmiddels voorbij maar het was een aardig druk op de horror markt. De bewoners begroeten de bezoekers enthousiast en nemen de tijd om met iedereen een praatje te maken. De Utopianen hebben flink hun best gedaan en hebben hun meest enge outfit uit de kast getrokken en hun gezichten zijn zelfs geschminkt. De pompoenen staan uitgestald en in de loods zijn de kramen gezellig aangekleed. Bij de bar worden lekkere drankjes besteld en er wordt flink gegriezeld. Kortom het was een succesvolle Utopia markt nu is het nog de vraag hoeveel het heeft opgeleverd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *